Chiropraxie Desimpele

Musculus trapezius

De musculus trapezius of monnikskapspier is in de menselijke anatomie de ruitvormige spier boven op de rug. De monnikskapspier loopt van de schedelbasis tot aan het midden van de rug. Onderaan vindt u de knop naar onze PDF voor verdere uitleg over deze oefening.

Musculus piriformis

De musculus piriformis of peervormige spier is een spier in de bilstreek. Onderaan vindt u de knop naar onze PDF voor verdere uitleg over deze oefening.

Buikspieren

De buikspieren zijn een groep spieren in de buikwand. Ze vormen een verbinding tussen het bekken en de borstkas en omsluiten de buik. Onderaan vindt u de knop naar onze PDF voor verdere uitleg over deze oefening.

Core Stability

Core stability training draagt bij aan een betere algehele fitness, maar wat zijn nu de beste oefeningen om dit voor elkaar te krijgen? Lees hieronder ook in de PDF.

Core Stability extra

Core stability training draagt bij aan een betere algehele fitness, maar wat zijn nu de beste oefeningen om dit voor elkaar te krijgen? Lees hieronder ook in de PDF.

Stretch rechte lange rugspier

In het filmpje kan u de oefening zien over de stretch van de rechte lange rugspier. Indien om meer informatie wilt, kan u de PDF bekijken.

Bolle bovenrug

In het filmpje kan u de oefening zien over de bolle bovenrug. Indien om meer informatie wilt, kan u de PDF bekijken.

Hyperventilatie

In het filmpje kan u de oefening zien over hyperventilatie. Indien om meer informatie wilt, kan u de PDF bekijken.

Stretch achillespees en kuitspier

In het filmpje kan u de oefening zien over stretch achillespees en kuitspier. Indien om meer informatie wilt, kan u de PDF bekijken.

Trapezius en levator scapulae

In het filmpje kan u de oefening zien over trapezius en levator scapulae. Indien om meer informatie wilt, kan u de PDF bekijken.

Tenniselleboog en golferselleboog

In het filmpje kan u de oefening zien over tenniselleboog en golferselleboog. Indien om meer informatie wilt, kan u de PDF bekijken.